Életveszélyben van Sanyi, a kakas, mert részeg hajléktalanok jó szórakozásnak gondolták megrugdosni

Hogy a kakas sorsa a lábadozás után hogyan alakul, egyelőre nem lehet tudni.

Forrás: Beol2024. 05. 03. 12:31
Sanyi a kakas
Fotó: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sanyi, a kakas már négy éve élt a Munkácsy téren Békéscsabán, és létezésével nem ártott senkinek, sőt, néhányan még kedvelték is – írja a Beol

Közösségi felületeken azt írják, Sanyit többször is bántalmazták a napokban részeg hajléktalanok, akik napközben a Munkácsy tér padjain pihenik ki az éjszaka fáradalmait, a téren verekszenek, kiabálnak. 

Az eset után Sanyit egy közeli tanyára vitték lábadozni, és soron kívül fogadta és megvizsgálta Sprőber Zoltán békéscsabai állatorvos. 

Ő azt mondta, az biztos, hogy Sanyinak erősödnie kell.

A kakas egyébként még négy éve szökött meg a gazdájától, hogy ne a bográcsban kössön ki a későbbiekben. A Munkácsy téren talált otthont, a környékbeliek vigyázták, etették, itatták eddig. Hogy a kakas sorsa a lábadozás után hogyan alakul, egyelőre nem lehet tudni. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.